Slap af med dette efter en hård indflytning

Det er meget spændende at flytte i et nyt hus eller lejlighed. Nye veje til arbejdet skal implementeres i hverdagen, og nye supermarkeder, gåture og fitnesscentre skal også kendes. Det gamle hjem er pakket ned i uendeligt mange flyttekasser, og nu er dagen kommet til, at det nye sted skal indtages. Dette er dog altid en hård omgang, og det er som om, at man altid glemmer, hvor hård en flytning egentlig er. Når dagen er omme, er alle møbler og flyttekasser sat ind i det nye hjem, og man falder træt om på sofaen. I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan slappe af efter en hård indflytning.

Spil forskellige former for spil

En virkelig afslappende ting, som også er underholdende, er diverse former for spil. Uanset om man vælger at spille på mobiltelefonen, iPad’en eller computeren, vil man uden tvivl koble helt af. Tankerne flyttes fra flytningen, og man lever sig ind i en anden verden. Man kan spille et hav af forskellige spil, og du kan blandt andet slappe af med arkade-, racing- eller strategispil. Du kan også prøve lykken med spil, hvor du har mulighed for at vinde penge. Her kan du for eksempelvis spille spil med free spins uden indbetaling og måske få lidt ekstra penge til flyttebudgettet.

Få mad udefra bragt lige til døren

Det er de færreste, der har overskuddet til at lave aftensmad efter en flyttedag. Faktisk er det også de færreste, der har mulighed for det, da meget af køkkenudstyret stadig står i flyttekasserne rundt omkring. Derfor er det ideelt at bestille mad udefra, som man får bragt lige til døren. Herved skal man ikke tænke på indkøb, madlavning og oprydning, men man kan blot læne sig tilbage og nyde maden. Du kan blandt andet købe pizza, burger, sushi, rullekebab, pastaretter, grillretter – mulighederne er uendelige, og du skal blot vælge den mad, du har allermest lyst til.

Fokuser på kroppens vejrtrækning

Selvom vi trækker vejret hele tiden, og det altid sker helt automatisk, er det godt at bruge noget tid på at fokusere på ens vejrtrækning. Ved at blive bevidst om det, reduceres stress, kroppen plejes, og man modtager mere oxygen. Læg dig på sofaen eller i sengen, luk øjnene, og træk vejret dybt ind igennem næsen. Hold vejret inde, mens du tæller til otte, og pust derefter ud gennem munden. Tæl til otte igen, inden du atter trækker vejret ind gennem næsen, og lad dette fortsætte i minimum fem minutter. Herefter vil du være helt afslappet.

You may also like...