Skal din facade renoveres?

Der er i dag mange, der kaster sig u di en omfattende renovering af facaden på deres hus. Og det med god grund. Det er nemlig ofte denne, som der først ses, og derfor har den en stor rolle at spille, når folk danner sig et indtryk af ens hjem. Er facaden slidt, vil det resterende hjem derfor hurtigt komme til at fremstå misligholdt, mens det modsatte gør sig gældende med en ny og flot facade.

Hav styr på de små, men vigtige detaljer

Det er dog et stort stykke arbejde at kaste sig ud i, og derfor er det vigtigt, at du har styr på de små detaljer, således du ikke kommer til at begå fejl. Sker det, kan det nemlig komme til at koste dig ikke bare meget ekstra tid i forhold til din arbejdsbyrde, men det kan også gå hen og blive en del mere bekosteligt, end du først havde ventet.

Sørg for at få fat på de rette alu profiler

Det anbefales derfor, at du for eksempel sørger for at have styr på de alu profiler, som der skal bruges til din facade. De bør være i en god kvalitet, og netop derfor skal du tage et kig online. Her har du mulighed for at finde et bredt udvalg af alu profiler til ethvert formål, og derfor er der med sikkerhed også dem, du skal bruge til din facade.

Når samlingerne skal være tætte og lede vandet væk

Alu profilerne bruges til de vandrette samlinger mellem murværk og træbeklædning for eksempel på gavle, hvor den øverste del er af træ, mens den nederste del er af mursten. Alu profilerne monteres på bagsiden af træværket og på forsiden af murværket, og så er der typisk en drypkant forneden, så regnvand, der løber ned ad træværket, kan blive ledt væk fra murværket.