Sådan kan du se de nyeste serier online

Er du også træt af de traditionelle tv pakker, som sjældent har de kanaler man gerne vil have se i de mindste løsninger? Vil du gerne have adgang til film og serier on demand? Så er det måske værd at overveje muligheden for streaming. Her i artiklen kommer vi ind på de forskellige streaming løsninger som du med fordel kan overveje at købe.

Netflix

Netflix er en af verdens mest populære streaming tjenester og det er ikke ufortjent. Deres brugervenlige og intuitive system er i undertegnedes beskedne mening langt bedre end alle konkurrenternes tilsammen. Derudover har de også mange sjove features som ingen af de andre er begyndt at overveje endnu. På indholdsdelen er de dog en anelse mangelfulde set i forhold til hvad der udbydes på netflix i USA. Det er dog muligt at omgå dette vha. proxier, men det vil vi ikke komme ind på i dette indlæg.

HBO Nordic

HBO er en af de mest succesfulde kanaler når det kommer til at producere højkvalitets tv. Med en lang række af stærke tv serier bag sig og et nuværende lineup med fx game of thrones, er det et abonnement enhver tv elsker bør overveje at have.

Viaplay

Viaplay er specielt gode til at opdatere deres tjeneste med nye ting til børnene. Vi fandt i hvert fald ud af at børnene generelt set helst vil bruge viaplay, da de synes der var flest ting der var sjove derpå. Det er jo selvfølgelig en subjektiv vurdering baseret på en noget lille stikprøve, men de er i hvert fald gode til at ligge nyt indhold op regelmæssigt. Et stærkt valg både til de mindste og største.

Ulovlige metoder

Der findes også en række ulovlige metoder til at se tv online på, men vi vil ikke komme ind på det i dette indlæg, da det selvfølgelig ikke er lovligt. Hvis man vil finde informationer omkring hvordan man gør, så vil de fleste nok godt kunne tænke sig til hvordan man gør dette.