På ferien: Uundværlige ting til din smartphone

Vi kender nok alle tjeklisten; penge, pas, billetter og telefon. Det er de færreste, der vil forlade landets grænser uden. Særligt vores smartphone har over de seneste år udviklet sig til at være vores trofaste følgesvend – både herhjemme og i udlandet. Det er vores kommunikationsværktøj, vores tidsfordriv, vores kilde til information og i mange tilfælde også vores kamera.

 

Når du har din smartphone med på ferie, er der nogle ting til den, der næsten er uundværlige. Dette har vi samlet en lille liste over her.

 

Pakkelisten til din smartphone

På ferie bliver smartphones som regel brugt flittigt. Derfor er det også de færreste, der kan holde strøm i en hel dag. Investér i en powerbank, så du aldrig risikerer ikke at kunne foretage et opkald, tage et billede eller finde vej. Køb en powerbank, der kan lade din telefon op en gang eller to. Dette er særlig vigtigt til de ferier, hvor du måske kun er på hotellet morgen og aften.

 

Skal du på strandferie, kan det være en rigtig god idé at købe en vandtæt pose. Posen beskytter både mod sand, saltvand og solens varme stråler. Udstyr også din smartphone med et fornuftigt cover.

 

Bruger du din smartphone som kamera til et forevige dine ferieminder, kan du overveje at købe små kameralinser, der kan sættes på. Linserne giver billederne en ekstra dimension, giver dig mulighed for at lege mere med lyset og et billedresultat i lang bedre kvalitet end din smartphones almindelige kamera.

 

Hvor går næste rejse hen?

Planlægger du at rejse på ferie næste sommer, ved du nu hvilke gadgets, du kan skrive på din ønskeseddel til jul. Så mangler du bare at få styr på din rejse. Undersøg markedet for rejsebureauer, og du vil få professionel hjælp til organisering af både hotel, fly og oplevelser.

You may also like...