Nordjysk virksomhed forhandler brugte bærbare online

Hos den nordjysk virksomhed, Datamarked.dk, går det godt. De er nemlig blevet populære ved at forhandle især brugte bærbare online. Genbrug er mere populært end nogensinde før, og det har mange fordele. Man sparer nemlig ikke blot penge på at handle genbrugsvarer – man skaber også handelsmuligheder samtidig med, at man passer på miljøet. 

I dag er der mange, som har brugt-markedet som sin levevej. Det kan dog også sagtens betale sig, for efterspørgslen for genbrug er større end nogensinde før. Danskerne er blevet glade for genbrug, og kan man samtidig spare nogle penge, er det endnu bedre. Den nordjyske virksomhed, Datamarked.dk, som har hjemme i Nørresundby, så sit snit til at forsøge at skabe sig et navn indenfor brugt-markedet tilbage i 2005. Det havde de heldigvis succes med, og i dag har de mange glade, handlende kunder.

Fra lille virksomhed med fokus på salg af brugte bærbare til succesfuld virksomhed i dag

Tilbage i 2005 havde den nordjyske virksomhed primært fokus på salg af brugte bærbare computere. De fandt hurtigt ud af, at der var stor efterspørgsel indenfor netop dette og har sidenhen udvidet virksomheden en del. Udviklingen fra små 40 kvadratmeter lager til mere end 2000 kvadratmeter lager og kontor skyldes de mange kunder.

At kunne servicere kunderne på bedst mulig måde kræver også dygtige medarbejdere, som har viden og indsigt i elektronikmarkedet. Derfor er rådgivning både før og efter et køb heller intet problem. Hos Datamarked.dk fokuserer nemlig på at have et stort udvalg af populære varer, som bliver udvidet og opdateret løbende. Disse varer skulle også gerne ankomme til kunderne hurtigt, og derfor fokuseres der på nethandel med forsendelse til hele Danmark og Norden. Afhentningsmuligheder er der også, hvilket man kan gøre på virksomhedens adresse i Nørresundby.

Udvidet udvalg af elektronik og diverse tilbehør

Fordi handlen med brugte bærbare computere går så godt, har virksomheden udvidet udvalget med flere varer. Man kan i dag både købe smartphones, tablets, bærbare computere og diverse tilbehør på virksomhedens webshop. På den måde sikrer de sig at kunne opfylde ethvert ønske, som enhver kunde måtte have indenfor elektronik.

Står du og mangler en ny computer eller tablet, kan du finde et stort udvalg samt mange andre varer på virksomhedens hjemmeside og webshop, www.datamarked.dk.

You may also like...