Netværkskabel – Støt lokalt eller køb på nettet

Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvorfor du ville købe et netværkskabel i Elgiganten.

switch-with-many-cables

For mig at se, er der i hvert fald rigtigt mange gode grunde til ikke at skulle gøre det. For det første er prisen nemlig helt abnormt høj. Lad os starte med dette argument.

Hvis jeg skulle bruge penge på et netværkskabel, og vi taler en pris der er langt højere end den normale pris på internettet, så skulle det som minimum være langt bedre end andre eller måske støtte noget lokalt. Jeg ville gå i den lokale isenkræmmer og finde et godt produkt eller lade helt være. Hos Elgiganten giver i mit hoved ikke mening, da de ikke hjælper lokalområdet alligevel og bare er en webshop i fysisk form, hvis du spørger mig.

Find de bedste priser på netværkskabler her!

Et andet argument er at det er nemmere at købe fysisk. Og ja, det kan det da være, hvis man ikke er vant til at bruge en del af sine penge ved køb på nettet. Det du skal vide er bare, at langt de fleste webshops, der eksempelvis sælger netværkskabler, er opbygget på næsten samme måde. Dette betyder helt konkret, at du helt ekstremt nemt vil kunne lære at købe ting online. Gør du det, så går det faktisk meget hurtigere end at gå ned i butikken.

Fragttiden er lang

Dette argument er måske det absolut bedste. Problemet er bare, at det i mange tilfælde slet ikke passer. GLS og Post Danmark kan nemlig begge levere fra dag til dag og mange webshops har forhandlet sig til ekstremt lave priser for dette. Dette betyder, at du kan besitlle 10, 20 eller 100 kabler den ene dag og rent faktisk have dem i hånden dagen efter. Samtidigt går du hen og sparer rigtigt mange gode kroner og øre.

Disse penge kan du så selv bestemme hvad du vil bruge til. Opsparing imod en ny computer, endnu flere netværkskabler eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænserne.

You may also like...