Minimer antallet af arbejdsskaber og reklamationer med en vakuumløfter

Hos en virksomhed kan arbejdsskader samt reklamationer komme til at koste dyrt. En sygemelding fra en medarbejder kan gøre det svært at overholde alle leveringstider samt give den rette service overfor en kunde. Kunden kan miste tålmodigheden og vælge at købe produktet et andet sted. En reklamation kan få konsekvenser for, om din kunde vælger dig som leverandør til den næste ordre, og derfor er det vigtigt at levere et godt og funktionelt produkt i rette tid.

 

Arbejdsskader og produktskader sker oftest i produktionen eller på lageret, når håndteringen af produkterne foregår. Her kan være mange tunge løft, som kan skade en medarbejder, og en fejl i håndteringen kan forsage en skade på produktet, som senere kan føre til en reklamation. En vakuumløfter kan være et hjælpende redskab til at håndtere produkter forsvarligt og korrekt, så varerne kan sendes i god behold fra jeres lager.

Gode forhold for medarbejderne giver mere sikkerhed for produkterne

Hvis en medarbejder til dagligt arbejder med mange tunge løft, så kan det være udmattende, og arbejdsprocessen vil dermed blive forringet. Derfor er det vigtigt at skabe gode forhold for alle medarbejdere, så de kan fokusere 100 % på at producere og håndtere alle produkter korrekt og forsvarligt. En vakuumløfter kan klare de tunge løft og hjælpe til at sørge for, at alle produkter bliver håndteret skånsomt. Risikoen for en arbejdsskade og en skade på et produkt vil derfor mindskes, da den enkelte medarbejder gennem hele dagen har mere overskud til at passe godt på sig selv og produkterne, når vakuumløfteren kan skåne ham for mange tunge løft.

Vælg en vakuumløfter der passer til din virksomhed

Vil du skabe gode forhold for dine medarbejdere, så kan en vakuumløfter i mange tilfælde være en god løsning. Uanset hvilken form for produkter dine medarbejdere håndterer til hverdag, så kan en vakuumløfter med stor sandsynlighed tilpasses dertil. En vakuumløfter kan løfte både små og store emner med flade overflader i omfang fra 2 kg til 20 tons.

Det er vigtigt, at du vælger en vakuumløfter, der passer til vægten og størrelsen på dine produkter, da prisen kan afhænge af størrelsen på vakuumløfteren. Dermed undgår du at betale for meget for en løfter, der kan håndtere mere, end du har behov for, og du undgår at investere i en, der ikke kan leve op til dine krav. Se nærmere på vakuumløftere online.