Sådan bliver du digital nomade

I 2016 hersker tankegangen om, at man gerne vil arbejde, når man vil og hvor man vil. I hele verden går historier rundt, hvor unge mennesker lever et luksuriøst liv, hvor de arbejder foran pc’en på en strand. Det sætter tankerne og drømmene i gang hos mange. Du får her en guide til, hvordan du bliver digital nomade.

Sæt gang i nogle projekter

Inden du drager på eventyr ude i den store verden er det altid godt, hvis du har noget indtægt hjemmefra. Det tager tit noget tid at opbygge, og derfor er det godt at begynde derhjemme allerede. Så får du også nogle erfaringer, så du når du er ude i verden, primært kan bruge din tid på at udvikle din forretning, og måske outsource dele af dit arbejde.

Lad ikke rammerne ødelægge dit arbejde

Når du rejser rundt, vil du ofte opleve at arbejdsvilkårene måske ikke er de bedste, og derfor skal du træne dig selv i at være produktiv, selv når du kun har din laptop. Det kan kræve lidt træning, men det handler i høj grad om også at have adgang til internet og pc hele tiden. Derfor vælger mange digitale nomader også at have et godt bredbånd med hjemmefra eller at investere i et på din destination. Selvom du rejser rundt, så er du stadig afhængig af din indtægt, og når du er digital nomade, er du afhængig af internettet, og derfor må du ikke miste det! Overvej derfor at investere i dit eget bredbånd, som du kan bruge i nødstilfælde.

Pas på ikke at isoler dig

Når du er ny et helt fremmed sted, kan du hurtig komme til at isolere dig selv. Og selvom du primært er på destinationen for at arbejde, så er det også vigtigt, at du møder nogle andre mennesker. Mennesker har brug for at være sammen med andre mennesker, og derfor er det alfa omega. Bruger du alt din tid på arbejde, vil du også opleve at brænde lidt ud og miste inspiration, og derfor er det altså vigtigt, at du også kommer lidt ud for dit kontor og hotelværelse! En god idé er for eksempel at tage på forskellige sightseeings og generelt se turistattraktioner i lokalområdet.

You may also like...