Råd og vink til at vælge den rette elektriske cigaret

En elektronisk cigaret er på mange måder et godt alternativ til den traditionelle smøg, da den først og fremmest er langt sundere. Dette kommer som et resultat af, at den elektroniske cigaret udskiller dampe, mens den kendte cigaret udskiller noget røg, som indeholder en del forskellige skadelige stoffer. Herudover er det også en mulighed at vælge i mellem forskellige niveauer af nikotinindhold i den tilhørende væske, hvorved man også kan skære i nikotinen, hvis dette skulle være formålet. Det kan sågar også være, at man er ved at kvitte smøgerne, men gerne vil have de rutinemæssige rygepauser med kollegaer, venner eller lignende, hvilket er en mulighed med en e-cigaret.

Forskellige typer af e-cigaretter – hvilken er bedst for mig?

Der er dog en del forskellige ting, der kan være en fordel at være opmærksom på, inden man erhverver sig en elektronisk cigaret, hvilket blandt andet er gældende for cigarettens udseende. De forskellige e-cigaretter fås nemlig i flere forskellige farver, som kan være blå, rød, sort, gul, metalgrå, grøn og mange flere, hvilket kan være en fordel at få afstemt med krav, ønsker og behov. Herudover er størrelsen også et kriterie, man skal have øje for, da det er muligt at få e-cigaretter med tankebeholder, der er meget kompakte og derved ikke fylder så meget, mens det også er muligt at få cigalikes, der minder meget om cigaretter i selve designet. Der findes også større modeller, hvilket kan være en fordel at overveje, således man finder frem til den rette model. Herudover er der også et batteris kraft og levetid, man skal drage med ind i sine overvejelser, da dette skal afstemmes med de krav og behov, man end måtte have hertil.

Vær også opmærksom på tilkøb såsom etuier, e-væsker og lignende

Det er i første omgang ikke nok bare at erhverve sig en elektrisk cigaret, da der til denne også skal være en væske, der er kilden til den damp, man indånder. Disse fås i mange forskellige smage og med forskellige indhold af nikotin, hvilket også skal medtages i overvejelserne. Smage kunne eksempelvis være frugt, vandmelon, frugt, lakrids, vanilje, cola og meget mere, hvorfor det bør være en mulighed at finde sig en væske, man synes godt om og vil indånde. Herudover er det også en mulighed at finde et etui til sin elektroniske cigaret, som kan være en fordel at være i besiddelse af på rejser, ture og lignende, hvor e-cigaretten har brug for beskyttelse – find en e cigaret her.

You may also like...