Nemme måder at forny bolig og havearealer

Du behøver hverken arbejde hårdt, lægge de store kreative tanker i blød eller hyre en indretningsarkitekt, for at forny din bolig indvendig og udvendigt, så det gør en stor og mærkbar forskel. Her er nogle relativt nemme forbedringer.

Få opsat nye gardiner

Stue og værelser kan hurtigt blive lidt kedelige med almindelige hvide, eller sikkert efterhånden beigefarvede, persienner. Nogle stilrene designer gardiner kan hurtigt gøre hjemmet hyggeligere og mere friskt.

Udskift de gamle stueplanter

Planter der ikke er meget velholdte og f.eks. kaktusser får ofte stuen og andre rum til at virke gamle. Det er nemt og hurtigt klaret, at tage et smut i et lokalt havecenter, eller evt. bare Bilka eller IKEA, for at finde nogle nye og gerne lidt mere eksotisk udseende planter.

Opsæt en markise over terrassen

Med en markise over din terrasse får du nærmest et helt nyt sted i din have. Du kan evt. anskaffe en markise med belysning og/eller varme, så du får forlænget sommeren.

Lyskæder hjælper til med at gøre terrassen hyggelig

Selvom mange forbinder lyskæder med jul og andre højtider, så er der faktisk rigtig mange fede lyskæder, som kan bidrage til at gøre din terrasse (og andre områder i dit hjem) væsentligt mere hyggelig at befinde sig på. Hos Sirius Home kan du fx finde et stort udvalg af flotte lyskæder, der passer til både inde og ude.

Tæpper eller nyt betræk på en gammel sofa

Hvis du har en gammel og måske knap så køn sofa stående, så kan du med fordel købe nogle tæpper til at lægge henover den – og husk de behøver ikke være hvide selvom alt lader til at skulle være hvidt for tiden. Ofte kan man også finde deciderede sofabetræk, der blot skal lægges henover sofaen, til rimelige priser i supermarkeder mv.

Eventyrslampen

En lampe i børnesoveværelset som denne kan fortrylle dine børns værelse. Hvis det skulle være lidt for uhyggeligt vil man også kunne bruge denne lampe til halloween eller andre tidspunkter hvor man skal skabe en eventyrs stemning.

Urtehaven til køkkenet

Denne utroligt kreative løsning, er fantastisk hvis du holder af at bruge friske krydderurter i din mad. Et stort minus med denne løsning er at det kræver at der er lys i dit køkken til at planterne kan overleve, samtidigt med at det kræver en del at passe planterne. Men det er klart et must have hvis du har grønne fingre, en god belysning og elsker at lave mad med friske råvarer.

Sand imellem tæerne

Vi kan ikke andet end at misunde, ham der fandt på ideen med en arbejdsplads med sand til benene. Følelsen af at kunne arbejde imens sandet masserer ens fødder må være fantastisk, til gengæld tror vi desværre også at der medfølger et sandet gulv der bliver besværligt at rengøre  – eller som konstant skal støvsuges.

En stjerneklar nat

Hvis man elsker en klar stjernehimmel er dette her intet mindre end genialt. Foruden at spare dig plads, giver det et fantastisk syn mod himmelen hver nat. Det er til gengæld en ret dyr løsning at få etableret, med mindre man bor utroligt heldigt.

Sækkestolerarhed

Find et lærred, en masse sækkestole og inviter en masse venner over. I et hav af sækkestole kan der kun garanteres hygge på højt plan. Har du et ekstra værelse til rådighed, er vi sikker på at du vil kunne få meget livsglæde af et rum som dette.

Skift Lyngby Porcelæn ud med billig genbrug

Selvom mange nok ville have svært ved at skille sig af med deres Lyngby Porcelæn, så kan det måske være en god måde at forny sig selv lidt på. Et hurtigt smut ned i den lokale genbrug for at finde noget der kunne tage pladsen for det ellers meget populære Lyngby Porcelæn og du kan potentielt skabe et helt nyt udtryk i dit hjem. Der er jo ingen der siger du skal smide det ud – måske du kunne finde en ny plads til det?

You may also like...