Løftemaskiner med vakuum-teknologi er en stor succes for dansk virksomhed

ALVAC A/S er en dansk virksomhed beliggende i Holstebro, som har formået at skabe stor succes ved hjælp af vakuum-teknologien. Den bruger de i deres løfteudstyr, som de forhandler til deres mange forskellige kundevirksomheder. I mange brancher er der behov for at løfte og transportere tunge objekter, hvilket er kommet ALVAC A/S til gode, da de er placeret godt på de forskellige markeder med dette behov.

ALVAC A/S er en erfaren virksomhed, når det kommer til at udvikle og producere løfteudstyr og andre maskiner til virksomheder. Dertil kommer, at samtlige produkter, som virksomheden fører, bliver produceret og testet i Danmark, hvilket er kundens sikkerhed for høj kvalitet. Virksomheden skaber desuden meget værdi, idet de anvender den moderne vakuum-teknologi på deres løftemaskiner.

Løfteudstyr fra ALVAC A/S til alle virksomhedens opgaver

Udover at ALVAC A/S skaber en konkurrencemæssig fordel ved hjælp af moderne teknologi, har de også en fordel i, at deres udvalg af maskiner og udstyr dækker så mange forskellige opgaver. Uanset om der er tale om metal, træ, beton eller et helt andet materiale, kan virksomheden levere udstyr, som passer til den enkelte situation. Dertil kommer, at virksomhedens produkter kan indføres i alle dele af virksomheden. Lige meget om behovet ligger i varemodtagelse, produktionsafdelingen, aflæsning af varer eller en anden afdeling, kan løfteudstyret fra ALVAC A/S være et vigtigt aktiv for kundevirksomheden.

Dækker flere markeder

Hos ALVAC A/S har de skabt en stærk markedsposition for sig selv på markedet for udstyr og maskiner, som bruges til at løfte tunge objekter. Da der er mange forskellige brancher, som anvender denne slags maskiner, har virksomheden skabt meget værdi ved at tilbyde deres løfteudstyr til disse brancher. Det drejer sig blandt andet om konstruktionsbranchen, som ofte er præget af behovet for at håndtere tunge ting. Det kan eksempelvis være kommuner, byggevirksomheder osv., som har behov for at anvende udstyr, som gør det nemmere at håndtere tunge objekter. Indenfor disse områder har ALVAC A/S et nogenlunde standardiseret sortiment, som kunderne kan vælge imellem. Indenfor dette sortiment finder kunderne meget forskelligt udstyr, som let løfter de tunge objekter ved hjælp af den omtalt vakuum-teknologi. Grundet det brede standartsortiment har virksomhedens kunder en god mulighed for at finde maskiner, som dækker deres behov.

Virksomheden er samtidig leverandør til forskellige industrivirksomheder, der også leder efter en nem måde at arbejde med deres tunge objekter på. I denne kategori anvender ALVAC A/S naturligvis også vakuum-teknologien på deres løfteudstyr. Produkterne, som virksomheden tilbyder i denne branche, afhænger mere af kundens individuelle behov. Virksomheden er dygtig til at udvikle og producere løsninger, som dækker et meget specifikt behov. Det er en stor konkurrencefordel for ALVAC A/S, at de dækker flere forskellige brancher gennem deres virksomhedsmodel.

Du har mulighed for at finde yderligere information om virksomheden samt deres alsidige og brede sortiment af produkter via denne side.

You may also like...