Er det værd at lease en bil?

Du har garanteret før hørt om leasing af biler. Noget, flere vælger at gøre. Men er det overhovedet det værd? Dette vil naturligvis variere, men der er bestemt fordele ved leasing. Spørgsmålet er bare, om disse fordele er nogle, du kan gøre brug af eller ej. Husk altid at rådføre dig med specialister i branchen, så du får rigtige rådgivning, som fx. hos PerB Cars i Silkeborg.

Flere vælger leasing af økonomiske årsager

Ved leasing af en bil, betaler du løbende for ydelsen. Dette kunne for eksempel være 3.500 kroner om måneden. Det afhænger naturligvis bare af bilen samt forhandleren. Det vil altså sige, at du ikke behøver at stå med for eksempel 200.000 kroner, klar til at købe en ny bil. Og det betyder ligeledes, at du måske slipper for at låne penge. Det er en god grund for flere af dem, der vælger leasing. Derudover er du heller ikke bundet til bilen på samme måde, som hvis du ejede den. Når du leaser en bil, har du den for eksempel i ét år. Så efter dette år, kan det jo være, at du vil lease en ny bil. 

Når det kommer til leasing, er det ofte lidt nemmere at finde sig en fed bil. Vil du for eksempel købe en Porsche, skal du af med en god mængde penge. Vil du derimod lease en porsche den, bliver beløbet ikke det samme. For så har du den jo for eksempel i et års tid, før den leveres tilbage. Så kan det være, at du vil købe din egen bil til den tid. Og så har du måske nået at spare en del op. Det er bare med at se mulighederne, når det kommer til leasing. For det kan faktisk godt udnyttes til din fordel. Noget, du naturligvis skal være opmærksom på, er jo at bilen ikke er din, når du leaser. Det gør ofte, at folk lige passer lidt ekstra meget på, hvilket jo kun er en god ting.

You may also like...